Toy Story 2

Toy Story 2 Rom Download

Updated

Country

Size

Downloads

Evaluation

Report

May 31, 2022

US

9.56 MB 

160

5/5 - (1 vote)

Description Photos

Toy Story 2 ROM is een op ROM gebaseerd spel. Het doel van het spel is om alle vijanden te vernietigen en zoveel mogelijk speelgoed te redden. Spelers zullen Woody, Buzz Lightyear of Jessie besturen vanuit het perspectief van een derde persoon, waarbij ze een combinatie van wapens en fysieke aanvallen gebruiken om vijanden te verslaan. De game speelt zich af op verschillende locaties uit de Toy Story-films, waaronder Andy’s room, Al’s Toy Barn en Pizza Planet.

De Rom-versie van Toy Story 2 werd in 2000 uitgebracht door Disney Interactive Studios. Het is ontwikkeld door Traveler’s Tales en uitgegeven door THQ voor Microsoft Windows, PlayStation en Nintendo 64. De Game Boy Color-versie is ontwikkeld door Bits Studios en uitgegeven door THQ.

De game ontving over het algemeen positieve recensies van critici, met lovende recensies voor de graphics, het geluid en de gameplay. Sommige recensenten merkten echter technische problemen op met het camerasysteem van de game en af ​​en toe problemen.

Toy Story 2 was een commercieel succes en er werden wereldwijd meer dan acht miljoen exemplaren verkocht. Het was de bestverkochte game van 2000 in het VK. Een vervolg, Toy Story 3: The Video Game, werd uitgebracht in 2010.

Show more

SEE MORE INTERESTING GAMES

SEE MORE INTERESTING GAMES