Final Fantasy Explorers

Final Fantasy Explorers Rom Download

Updated

Country

Size

Downloads

Evaluation

Report

May 31, 2022

US

627 MB 

19

5/5 - (1 vote)

Description Photos

Final Fantasy Explorers ROM is een videogame ontwikkeld en uitgegeven door Square Enix. Het is een actie-rollenspel in de belangrijkste Final Fantasy-serie, die zich vier jaar na de gebeurtenissen van Final Fantasy Type-0 in de wereld van Orience afspeelt. De game vertelt het verhaal van een groep jonge mensen die zich aansluiten bij een organisatie genaamd de Crystal Guardians, terwijl ze proberen te voorkomen dat een ramp hun wereld treft.

De speler bestuurt een groep van maximaal vier personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden en in staat om tijdens de strijd tussen hen te wisselen. De game heeft een “job”-systeem waarmee de speler zijn karakterklasse, evenals zijn vaardigheden en statistieken op elk moment kan wijzigen. Er zijn meer dan 20 banen beschikbaar in het spel, elk met hun eigen unieke vaardigheden en capaciteiten. De game bevat ook een coöperatieve multiplayer-modus waarin spelers kunnen samenwerken en online kunnen spelen.

Final Fantasy Explorers Rom is een aankomend actie-rollenspel voor de Nintendo 3DS, ontwikkeld door Square Enix. Het werd voor het eerst aangekondigd op E3 ​​2013 en zal op 26 januari 2016 in Noord-Amerika worden uitgebracht.

Show more

SEE MORE INTERESTING GAMES

SEE MORE INTERESTING GAMES